marshila...dream n destiny

marshila...dream n destiny
juz me..aku bahagia begini..camni la aku...org yg kenal aku,aku consider kamu memang tau perangai aku...coz aku ni kadang2 tak ramai yg paham...tah aku pun tak paham...tapi aku ok je cemane2 pun...sumtime org cakap aku jiwang, tapi aku rase cam aku ni garang je..kalau org cakap aku ni seyes, kadang2 aku rase cam aku ni takde prasaan pn..tapi tak kesahla ape pn yg kamu judge aku...asal kamu kenal aku...kamu tahu siape aku...aku biase2 je..suke wat hal sendiri... but @ da same time suke melepak ngan kawan2 aku gak...kadang pun aku bising2 huha-huha jgk...tak tau la nak describe camne...flexible?? so-so la... What I know....I am what I am...I can't be somebody else...I am Marshila Mahput...) cheerish every single moment in ur life cuz hidup ni skali je...

Thursday, October 16, 2008

Surprise itu indah..hee


I’m Twenty Thr33ee..

Yang bestnye ade surprise..hmm..thanks pd yg involve, yg wish, yg celebrate, yg makan kek dan yg dah besusah payah…appreciate it so much..ape yang kamu berikan ini akan aku kenang sampai bile2.

Simpan memory kita bersame selame-lamenye..

Buat Mastermind kecik : miss mal – thanks a lot buddy, love ya

Buat my dearest love a.k.a surprise yg dibawa terus dr Batu Pahat…tengkiu manyak2 tau syg..love u two, three, four and many2 more…muahxx..xoxo

dan pd yang lelain..thanks coz meriahkan keadaan…

even badan dah penat2 balik keje, dgn problem keta nye, dgn macm2 pemintaan dr seorg best fren nye n dgn bf yang cube2 nak cari pasal dgn aku tu..(hampir2 nak bejaye..)

niat mule2 tu nak ke shah alam la kunun2nye..dgn meminta aku membawa 1 set persalinan baju kurung berwarna merah..waaah…pandai jgk si mastermind ni plan eh..konon2 nye nak ikut tema majlis la..hee takpela..congrat lah kerane plan mu bejaye..


2 comments:

Bobby said...

Happy Birthday babe!
=)

meoww said...

back to blogging bebeh!muaxx..love ya sho much beary2 buddy!