marshila...dream n destiny

marshila...dream n destiny
juz me..aku bahagia begini..camni la aku...org yg kenal aku,aku consider kamu memang tau perangai aku...coz aku ni kadang2 tak ramai yg paham...tah aku pun tak paham...tapi aku ok je cemane2 pun...sumtime org cakap aku jiwang, tapi aku rase cam aku ni garang je..kalau org cakap aku ni seyes, kadang2 aku rase cam aku ni takde prasaan pn..tapi tak kesahla ape pn yg kamu judge aku...asal kamu kenal aku...kamu tahu siape aku...aku biase2 je..suke wat hal sendiri... but @ da same time suke melepak ngan kawan2 aku gak...kadang pun aku bising2 huha-huha jgk...tak tau la nak describe camne...flexible?? so-so la... What I know....I am what I am...I can't be somebody else...I am Marshila Mahput...) cheerish every single moment in ur life cuz hidup ni skali je...

Friday, December 12, 2008

first time @ I.B

11Dec2008 - I've been to i.B...heeee
slalu lalu je dpan Istana Budaya tu....cume kali ni je...dapat can nak masok....
tgk Muzikal Sinbad...da play was great..kebetulan ade connection dgn org kat i.B tu (wif d koreografer n penyelia rias kat situ)...juz pegi jela...tak sangke..best jgk tgk teater ni...
ceh...da simpan impian nak tgk PGL plak ni..(peh...cintan cintun g2)...

1 comment:

aмiє's³° sнiиoda said...

alahh..
dpt ticker free senyap2 jer kn..
bla laa...